O mně

Dobrý den,vítám vás na mých stránkách a budu moc ráda, nebude-li vaše návštěva poslední.

sobota 31. října 2015

Sobotní odpoledne.

V internetovém obchodě  www.latkyaklubicka.cz jsem si nedávno objednala krásné látky z kolekce
Gatsb´ys Flora. Moc jsem se na ně těšila. Šiji z látek českých a tak objednání těchto látek byl pro mne malý svátek. Balíček přišel, látky krásně zabalené i malý dáreček byl přiložen. , ale chyběla v něm objednaná látka. Nelenila jsem a hned volala do internetového obchodu. Paní na druhém konci slíbila, že dá hned vše do pořádku.




Za tři dny jsem měla na poště  další balíček . Jaké bylo moje překvapení, když byla paní Kotisovou jako omluvu, přiložena další látka, která patří do kolekce, spolu s krásnou krajkou a omluvou od paní majitelky.. Z dárku jsem měla velkou radost a moc mne těší, jak si paní majitelka váží svých zákazníků. Tímto ještě jednou děkuji paní Kotisové a přeji jí jen samé spokojené zakazníky.




Můj jarní a podzimní  pohled z okna


Hortensie se suší


Jako skoro tečku tohoto týdne byl středeční koncert skupiny Kryštof. Asi by jsem si sama lístky nekoupila, přece jenom jsem odrostlejší, ale kamarádce jeden lístek přebyl a tak jsem šla. Musím napsat, že jsem ze skupiny Kryštof nadšená a i z jejich zpěváka R.Krajča. Koncert byl plný překvapení, moderování R.Krajča bylo vtipné a hala byla plná k prasknutí.


Dnes je krásný den , slunce svítí a u nás se slaví - syn má krásných 25let.
Milé blogerečky děkuji vám za vaše milé návštěvy, mějte se fajn
 IVA

14 komentářů:

  1. Ivuško, z láteček určitě vykouzlíš něco moc pěkného, už se těším, zatímco ty jsi byla na koncertě tak trochu neplánovaně (ve středu, já v pátek) já to věděla docela dost dopředu a tak jsem si zakazovala těšit se, aby se něco nepřihodilo, přesto, že italsky neumím, zážitek jsme měly obě asi podobný, naživo je prostě naživo, že? Dokonce jsem dnes dnes fotila výhled z okna v kuchyni (fotečka se mi někam zatoulala), ten podzimní máme obě krásně žlutý. Měj se moc krásně a synovi vše nejlepší k narozkám, pa

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Ivo, pohled z tvého okna je krásný a inspirativní v každé roční době. A ty látky jsou opravdu moc hezké a ještě milejší je přístup paní majitelky. To se dnes opravdu častokrát nezažije. Jsem moc zvědavá, co si z látek vytvoříš. Přeji krásnou neděli a synovi blahopřeji!
    Ivana

    OdpovědětVymazat
  3. Ivuško, látky jsou krásné a oceňuji velmi pěkné jednání paní z obchodu! To se opravdu dnes už moc nevidí. A máš pěkný romantický pohled z okna! Pěkný den, M.

    OdpovědětVymazat
  4. Ivuško, látky jsou krásné a už jsem zvědavá, co vyčaruješ! Koncert by se mi také líbil... A přeji krásnou oslavu synkových narozenin, pa Maru

    OdpovědětVymazat
  5. Ivo ses SUPER mas Talent na siti a Rada tady tvuje prace koukam zdravim tebe Karin

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuji Ivo za moc krásná slova o našem obchůdku www.latkyaklubicka.cz, i za odkaz na váš krásný blog. Už se jdu ponořit a okouknout tu krásu tady u vás, která vzniká díky vašim šikovným tlapkám :). Jitka

    OdpovědětVymazat
  7. ahoj Ivo, látky se mi také moc líbí, snad nám brzy prozradíš jejich využití. Krásné dušičkové dny. Slávka

    OdpovědětVymazat
  8. Ivuško, chybovat je lidské a taková náprava je velmi elegantní a milá!
    Na Kryštofech jsem taky byla a byla jsem stejně nadšená, jako ty, super koncert.
    Synovi přeji všechno nej a tobě pohodové dny, Helena

    OdpovědětVymazat
  9. Moc pěkné látky. Je pěkné když chybu rychle napraví a omluví se.
    Jsem zvědavá co pěkného ušiješ.

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Ivuško, synovi přeji opožděně k narozeninám vše nejlepší a hlavně hodně zdravíčka a štěstíčka.
    Látečky jsou parádní, už se těším co z nich ušiješ. Líbí se mi jak se paní majitelka zachovala, je vidět, že si svých zákazníků váží.
    Pohled z okna máš pěkný v každém ročním období.
    Na skupině Kryštof byla starší dera a byla taky nadšená.
    Ivuško, měj se krásně. Jana

    OdpovědětVymazat
  11. Tak to potěší. Poctivých lidí je u nás málo.
    Látky jsou krásné. Co z nich bude ?
    Přeji krásný večer, my jdeme na koncert dnes. Eva

    OdpovědětVymazat
  12. Páni, to jsou nádherné látky! Moc děkuji za milou návštěvu u mě a máš krásný tvořivý blog. Ráda se vrátím, pa, Klárka.

    OdpovědětVymazat
  13. Jeeeeminenku to sú nádherne látky a ten prístup k náprave chyby, teda klobúk dole. A už sa tešíím čo z tych látok vyrobia tvoje šik ručičky.

    OdpovědětVymazat
  14. Jeeeeminenku to sú nádherne látky a ten prístup k náprave chyby, teda klobúk dole. A už sa tešíím čo z tych látok vyrobia tvoje šik ručičky.

    OdpovědětVymazat