O mně

Dobrý den,vítám vás na mých stránkách a budu moc ráda, nebude-li vaše návštěva poslední.

středa 13. dubna 2016

Musím napsat, že v poslední době vůbec nestíhám. Snažím se dohnat všechny  resty na .zahrádce. Předělávám bylinkový záhon, který se rozrostl tak, že se stal nepřehledný. V práci mívám odpolední a za dopoledne toho moc neudělám a přitom v hlavě tolik věcí, kterých bych chtěla dělat.. Možná je to věkem, asi jde všechno pomaleji. Při pondělní návštěvě Vinohradské nemocnice jsem vyfotila tuto krásnou třešen - moc by si mi líbila na zahradě ., ale kam bych ji zasadila? Budu muset popřemýšlet, jestli pro ni nenajdu nějaké místečko. 
Blogerečky, tímto vás moc zdravím a .  přeji vám krásné jarní dny.

10 komentářů:

  1. Ivo, mám ten samý pocit :o))nic nestíhám...ale pak si večer na chvíli sednu a něco si chvilku tvořím a relaxuji..:o))
    ten strom nádherně kvete- a místečko určitě najdeš na takovou nádheru!!
    Měj se hezky Jarka

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Ivuško, strom je nádherný, taky by se mi líbil na zahradě na zahradě. Otázka stejná- kam zasadit. Věřím, že Ty pro tuhle krásku místečko najdeš.
    Ivuško, měj se krásně. Jana

    OdpovědětVymazat
  3. ...také mě už dlouho nanazila tato civilizační choroba "nestíhám":-( .Rozhodně si dej práci a najdi místo na tuto krásnou odrůdu sakury, bude to nádherná jarní ozdoba tvé zahrádky! Taky po ní pokukuji:-) Krásné dny!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Ivuš máš výstavní sakuru!!!Já jí na živo nemám ,tak jsem si jí vyrobila z korálku:-)Dája

    OdpovědětVymazat
  5. Wau strom je super mas fakt hezky zdravim tebe Karin

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné dny i tobě Ivo. Jana

    OdpovědětVymazat
  7. Ivuško, mám stejné pocity... I já obdivovala v naší nemocnici rozkvetlou letitou magnolii, narozdíl od tebe jsem strom ani nevyfotila...
    Měj se moc hezky, Helena

    OdpovědětVymazat
  8. Vždy jsem si říkala, že šiju pro radost, že nebudu spěchat. Ale těch plánů, co udělat! Tak ten pocit,že nestíhám mám též stále. Zdravím. Marie

    OdpovědětVymazat
  9. Ivanko....jsem na tom úplně stejně.....hlavu plnou plánů, ale času málo.
    Strom je nádherný...já se těším, až nám na školkové zahradě rozkvetou sakury....bude to za pár dní a já už mám foťák připraven.
    Jana

    OdpovědětVymazat
  10. Ivanka,
    strom je úchvátný a tá farba... čo to vlastne je?
    No, aj ja mám pocit, že nič nestíham a potom stačí malý (smutný) okamih v živote a mám pocit, že nič nie je dôležité materiálne, ale to nemateriálne...
    Pekný večer,
    A.

    OdpovědětVymazat