O mně

Dobrý den,vítám vás na mých stránkách a budu moc ráda, nebude-li vaše návštěva poslední.

středa 28. prosince 2016

Vánoční ozdoby

Tolik příprav, shánění, , pečení cukroví a Štědrý den je za mnou. Jako vždy  jsem upekla hodně cukroví a  před Štědrým dnem jsem se strachovala, jestli ho není málo. Nyní konstatuji - je ho moc a příští rok o polovičku méně, ale to si říkám každý rok a stejně mi to nedá.

Adventní věnec jsem přizdobila a ušila nová vánoční prostírání na štědrovečerní stůl.




Na podzim jsou si koupila několik vintage panelů u Radky z hůrky, která je prodává na Fleru.  . Zpočátku jsem nevěděla co s nimi, ale nakonec mne napadlo použít je k ušití vánočních ozdob.









Užívám si poslední dny mého vynuceného volna. Od ledna už nastupuji do práce. Noha sice není stoprocentní, ale snad to zvládnu.Dívám  se na pohádky, chodím na procházky a svítím večer svíčkami a nakukuji  na vaše krásné   Vánoce. 
IVA

10 komentářů:

  1. Ivuško, krásné prostírání, ozdoby i fotky! Pěkné poslední dny roku 2016, M.

    OdpovědětVymazat
  2. Krasna nejen práce. Přeji zdraví. Jana

    OdpovědětVymazat
  3. Ivi moc pěkně jsi tvořila. Ozdoby jsou nádherné. Krásný dny ti přeji. Z❤❤
    ( Ivi prosím o poslání adresy, moc díky)😉

    OdpovědětVymazat
  4. Ivo!! Moc tě zdravím!! Ty ozdobičky jsou překrásné a prostírání taky- v moc hezkých barvách..No báječně jsi vánočně tvořila!! Přeji Ti krásné a klidné povánoční dny a hezkého Silvestra a do nového- pevné zdraví a hlavně- zdravou nožku!!! Jarka

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné ozdoby!!! Přeji Ti, aby jsi vykročila do r 2017 zdravou nohou:-)!!! R.

    OdpovědětVymazat
  6. Ivuško, ty ozdoby jsou úžasné, super nápad! A díky tvému šití jste měli i moc krásný vánoční stůl!
    Přeji pohodový nový rok a zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
  7. Ivko, nám cukrovíčka po Vánocích celkem i dost zbylo a to mi ještě s sebou další nabalila mamka, babička, přítelova mamka... Takže toho máme požehnaně. :) Nějaké šoupnu do mrazáku, až přijde chuť na sladké třeba na jaře nebo v létě, to si ho rádi zobneme.. :)
    Prostírání je ušité s krásných látek a ozdobičky z vintage panelů jsou velmi originální a krásně zdobené, pověsili jste si je na stromeček nebo jsou připravené až na příští rok? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucinko, ozdoby jsem měla připravené jako dárek kamarádky, ale jednu sadu jsem si nechala pro sebe a pověsila na větvičky chvojí.

      Vymazat