O mně

Dobrý den,vítám vás na mých stránkách a budu moc ráda, nebude-li vaše návštěva poslední.

sobota 4. února 2017

Ani nevím, čím mám začít.

Začnu tím, co obohacuje naše chuťové smysly. . Podle Moniky z blogu U nás na kopečku jsem upekla -- TRHACÍ KOLÁČ - je výborný, myslím, že náplně lze udělat různorodé a vypadá jako sluníčko. Na stole vypadá báječně. Tímto Monice děkuji recept.


Pro sebe jsem si ušila taštičku  do tašky na doklady a obal na diář.










Dneska se loučím s milou kočičí návštěvou. V úterý, když jsem přijela domů mi do auta vlezl kocourek. Šel za mnou až k domu. Zrovna padal sníh, mrzlo a kocourka mi bylo líto, tak jsem ho vzala na schodiště. Kocourek byl hladový, dala jsem mu  nažrat.Nevěděla jsem co s ním, ale kocourek byl vyhublý a tak jsem ho u nás nechala přes noc. Dala mu košíček, deku a kocourek spal celou noc.Ptala jsem se v okolí, zda kocourka nikdo nepostrádá, ale nikdo ho nehledal. A tak kocourek u nás  zůstal. Nakonec jsem s ním šla i k veterináři , nechala ho očkovat, přece jenom mám dva pejsky, abych si potvrdila, že je kocourek zdráv.  Věděla jsem, že ale kocourka si nechat nemohu - tři zvířátka doma už by bylo moc  a nakonec se pro něj našla hodná panička a  kocourka dneska odvážíme,Moc jsem si ho oblíbila, kocourek byl hodný, klidný, ale náš Deny, když ho viděl, byl jako drak. nikdy se s kočkou tváří tvář nesetkal a tak to také vypadalo. Na kocourka štěkal, vyskakoval a kocour seděl v košíku a myslel si své.Jsem hrozná, ale tu milou kočičí návštěvu jsem při loučení obrečela.






Milé blogerečky, přeji vám hezký večer.
 IVA

13 komentářů:

  1. KRÁSNÉ TVOŘENÍ I PEČENÍ.Přeji krásné dny Inka

    OdpovědětVymazat
  2. ahoj Ivi, tak jsem málem toho Tvýho kocourka taky ořavala neb jsem milovnice koček a mourečky mám ze všeho nejraději. No tak snad bude v dobrých rukou. No a parádně jsi jedle i nejedle tvořila. Pěknou neděi. Slávka

    OdpovědětVymazat
  3. Šikulka, koláč určite spravím, s kocúrikom radosť, Iva!:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Šikulka, koláč určite spravím, s kocúrikom radosť, Iva!:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Obdivuji všechny možné tašky a taštičky. Ja bych to nedala dohromady. Hezkou neděli. Eva

    OdpovědětVymazat
  6. Ivuško sluníčkový koláč podle Moniky také peču ráda.. Je to opravdu dobrůtka a pokaždé jiná. Tvé tvoření obdivuji. Taštička je pěkná, ale obal nádherný. Kocourek je kouzelný, ale určitě se bude mít v novém domově krásně jako u tebe. Přeji ti krásné dny. Z❤

    OdpovědětVymazat
  7. Ivuško, nedivím se, přilnout k zvířeti jde velmi lehce...
    Koláč je výborný a moc se mi líbí látky, které si na šití použila.
    Přeji hezkou neděli, Helena

    OdpovědětVymazat
  8. Také se připojují k těm, co dávají palec báječnému koláči z kopečku. Je vážně skvělý. A také si dovedu představit ten kolotoč, když pejskovi přibyla v domě konkurence. Máme doma 2 pejsky a kočky nás míjejí obloukem :-) Hezký den.

    OdpovědětVymazat
  9. ...těžké rozhodnutí, ale naši dlouholetí psí miláčkové dokážou být nekompromisní žárlivci (mám takového doma, nebo má mě on ve svém domě:-)))?)

    OdpovědětVymazat
  10. Ivanko, všechno Tvé tvoření chválím, jsi šikulka.
    Měj se moc hezky, pá Jana

    OdpovědětVymazat
  11. Hesses co u gebe vidim dobry jamky.
    Taska je na Muje Chur moc mnj Lili.
    Fotky öd viradky super rostomili.zdravim Karin

    OdpovědětVymazat
  12. Koláč neznám ale vypadá opravdu lákavě :o)
    Krásně Ivy tvoříš ♥
    A jsi člověk se srdíčkem na pravém místě ♥

    OdpovědětVymazat
  13. Koláč už jsem pekla, je to dobrá volba. Šití moc pěkné, z hezkých látek. A když jsem četla o kocourkovi, chtělo se mi brečet taky. Dojemné. Ale hlavně se šťastným koncem. Moc Tě zdravím!
    Ivana

    OdpovědětVymazat