O mně

Dobrý den,vítám vás na mých stránkách a budu moc ráda, nebude-li vaše návštěva poslední.

pátek 26. května 2017

Nejsem na velké psaní, vždyť víte. Pár slov, fotky  a hotovo. Zážitků dnešního dne jsem plná a chtěla bych se o ně s vámi podělit.
Moje zaměstnání - klient - mladý muž tak okolo 35let. Lehce potetovaný, sportovně oblečený, na krku větší stříbrný řetízek - posílá 1.500Kč - pro maminku a jeho zpráva pro ni: Maminko, mám tě moc rád! Telefonuji na poštu , aby peníze vyplatili a říkám - syn je fešák. Paní na druhém konci říká - syna neznám, ale vím, že mamince hodně pomáhá.

Klient starý pán, hodně přes 80let, často k nám chodí a bývá zmatený, někdy neví, co vlastně chce. V okolí  jeho bydliště  bydlí i jeho dcera, ale nikdy s ním nepřišla.
Dnes přišel i se svým pejskem, prý ho vykradli a byl na policii. Odchází a udělalo se mu špatně, voláme záchranku, pána odváží. Pejsek zůstává, přichází Městská policie a kontaktuje rodinu dcery zda si pejska - Rozárku vezmou. Bohužel, pejska odváží do útulku - mají prý psa a nesnesly by se spolu. Jak je to doopravdy, kdoví.

Dva opravdové příběhy a každý z jiným koncem. Když jsem přebírala vzkaz od mladého muže, oči mi zaslzely - krásný vzkaz pro jeho maminku a nyní myslím na starého pána a jeho Rozárku a je mi smutno.

Tak to byl můj dnešní den. Milé blogerečky, přeji krásný víkend - má být tropiko - připravte si plavky a opalovací krémy.
                     Mějte se moc hezky. Iva

3 komentáře:

  1. Ivo, někdy se člověk setká s příběhy, které ho zasáhnou a nemůže je setřást. Přeji ti hezký víkend plný krásných příběhů.

    OdpovědětVymazat
  2. Ivuško, na tvém příspěvku je vidět, že všechno má rub i líc. Je jasné, že ten první příběh je krásný, dojemný, a ten druhý, bohužel, hodně častá realita.
    Přeji krásný večer, Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Ivuško tvůj den byl opravdu plný citů...
    I já každičký den poslouchám mnoho životních příběhů a dost často mne vyprávění cestujících zasáhne do srdíčka.. Tak moc dobře rozumím tvému pocitu podělit se o příběhy života..
    Krásný víkend.Z❤

    OdpovědětVymazat