O mně

Dobrý den,vítám vás na mých stránkách a budu moc ráda, nebude-li vaše návštěva poslední.

pátek 14. října 2011

Víkend v Čejči

Milé přítelkyně, vždycky jsem si přála podívat se jednou do vinného sklípku na jižní Moravě. Minulý víkend se sen stal skutečností. Pobyla jsem ve Valticích, navštívila zámek, bylinkovou zahrádku  a večer jsem spočinula v útrobách jednoho sklípku v obci Čejč. Poslech cimbálovky J.Válka byl úžasný. Slyšet lidové písničky, které se jaksi vytratily z našich médií byl balzám pro duši. Navíc se sešla skvělá společnost , víno chutnalo více, než jindy  co víc si přát. Snad další přání - příští rok v Čejči.
                Přeji vám hezký víkend  
Kaiva

12 komentářů:

  1. Kaivo, super nápad,vínečko z pozdního zběru to bych si dala,mám s tím moooooooooooc dobré zkušenosti! Tak na zdraví Daja.

    OdpovědětVymazat
  2. Ivuško, to bych si dala také líbit, paráda. Snad někdy. Hezký víkend, Jana

    OdpovědětVymazat
  3. Ivuš, to jsou krásné fotečky a víkend musel být určitě super a vínko a cimbálovka k tomu - co víc si přát. Krásný víkend. Jitka

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Kaivo,
    tak tu sedím u počítače, se sklenkou bílého a sním, jaké by to bylo sejít se v Čejči a příjemně se v Tvojí milé společnosti poveselit a zaposlouchat se do veselých cimbálových tónů. Tak alespoň virtuálně nám připíjím na zdraví ;-).
    Měj se moc krásně, příjemné podzimní dny přeje Vivi

    OdpovědětVymazat
  5. To je pech, nemohu najít vývrtku...chraptím,a nemám cimbál, abych se zúčastnila toho vinného dýchánku!Ale i tak čin-čin!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Jak řekla Lezarts - Dajo, Janičko, Jituško, Vivi a Lezarts - čin-čin vám všem.Snad by stálo za úvahu, jak psala Vivi příští rok se všichni sejít v Čejči a nebo někde jinde při skleničce dobrého vínka. Nestálo by to za úvahu?
    Pěknou klidnou neděli vám přeje
    Iva

    OdpovědětVymazat
  7. Ivuško, chápu tě! Takový výlet je moc příjemný, taky jsem si užila :o)
    Krásné fotky!
    Přeji příjemný večer, pa Helena

    OdpovědětVymazat
  8. No takže to byl báááááááječnýýýýýýýýýýýýý víkendík :-)teda sejít se a pokecat a vínečko,no krásná představa :-)měj se pěkně Věra.

    OdpovědětVymazat
  9. Milá Kaivo,
    to mám ale dobré nápady, viď? Určitě to stojí za úvahu, už teď se neposedně vrtím na židli, jak bych si skočila nějaký ten "cimbálový" taneček a popila dobrý mok ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Iva, verím, že si si užila prima výlet, hovorí sa, že na Morave je pekne a sú tam veľmi pohostinní ľudia, asi je to naozaj pravda. Vínečko mám rada aj ja a tiež muziku, hlavne ľudovky. Máš pravdu, akosi sa krásne ľudové tradície vytrácajú.
    Emily

    OdpovědětVymazat
  11. Emilko a Věruško, moc děkuji za vaši návštěvu a připíjím vám na zdraví.
    Iva

    OdpovědětVymazat
  12. To vypadá na skvěle strávený čas..parááda.

    OdpovědětVymazat